Zapomnij konto - jak usunąć zapamiętane dane do logowania?

Dzięki zapamiętywaniu loginu i hasła przez przeglądarkę internetową, możesz logować się do serwisu Player jeszcze szybciej. Jeśli jednak chcesz, możesz skorzystać z funkcji „zapominania konta”, która umożliwia usunięcie danych zapisanych w przeglądarce. Pamiętaj, że przy kolejnym logowaniu konieczne będzie wpisanie loginu oraz hasła, które wcześniej były uzupełniane automatycznie.

Jak to zrobić?

  • KROK 1. Uruchom przeglądarkę internetową, a następnie wejdź na stronę www.player.pl.

    KROK 2. Na górze po prawej stronie wybierz Zaloguj. Jeśli jesteś już zalogowany, kliknij najpierw w okrągłą ikonę Twojego profilu w prawym górnym rogu i wybierz Wyloguj się.

    KROK 3. Kliknij Usuń konto z listy.

    KROK 4. Kliknij krzyżyk obok loginu do konta, które chcesz, aby zostało zapomniane.

    KROK 5. Zatwierdź swój wybór, klikając w Tak, usuń moje Konto TVN.

    Twoje konto zostało zapomniane – przy kolejnym logowaniu konieczne będzie wpisanie loginu oraz hasła.

    Jeśli korzystasz z Playera w aplikacji w systemie Android, konieczne będzie skorzystanie z funkcji zapominania konta na Twoim urządzeniu mobilnym.

  • KROK 1. Uruchom domyślną przeglądarkę na swoim telefonie i wejdź na www.player.pl (domyślna przeglądarka to ta, która otwiera się podczas logowania w aplikacji Player).

    KROK 2. Wyloguj się ze swojego konta w przeglądarce na telefonie.

    KROK 3. Pozostając na stronie www.player.pl, kliknij w trzy kreski po lewej stronie ekranu, a następnie kliknij Zaloguj się.

    KROK 4. Kliknij Usuń konto z listy.

    KROK 5. Kliknij krzyżyk obok loginu do konta, które chcesz, aby zostało zapomniane.

    KROK 6. Zatwierdź swój wybór, klikając w Tak, usuń moje Konto TVN.

    Twoje konto zostało zapomniane – przy kolejnym logowaniu konieczne będzie wpisanie loginu oraz hasła, również w aplikacji mobilnej.

  • KROK 1. Uruchom aplikację mobilną i wyloguj się, jeśli jesteś zalogowany.

    KROK 2. Kliknij w trzy kreski po lewej stronie ekranu, a następnie kliknij Zaloguj się.

    KROK 3. Kliknij Usuń konto z listy.

    KROK 4. Kliknij w krzyżyk obok loginu do konta, które chcesz, aby zostało zapomniane.

    KROK 5. Zatwierdź swój wybór, klikając Tak, usuń moje Konto TVN.

    Twoje konto zostało zapomniane – przy kolejnym logowaniu konieczne będzie wpisanie loginu oraz hasła.

Czy ta odpowiedź była pomocna?
Przekaż nam informacje jak możemy ulepszyć ten artykuł:
24% osób uznało odpowiedź za pomocną.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z nami