Rozwiń menu Tematy pomocy ‹ POWRÓT

Jak dezaktywować konto w Playerze?

Zamierzasz dezaktywować swoje konto w Playerze? Szkoda, że chcesz się z nami rozstać :(

Jeżeli jednak podjąłeś taką decyzję, wyślij zgłoszenie za pośrednictwem formularza kontaktowego - przejdź. Pamiętaj, aby podać adres konta e-mailowego przypisanego do konta Player, które ma zostać dezaktywowane. W formularzu wybierz kolejno Zarządzanie kontem, a następnie Dezaktywacja konta. W formularzu wpisz adres e-mail przypisany do konta, które ma zostać dezaktywowane. Pamiętaj, aby wcześniej zrezygnować z aktywnych subskrypcji - zobacz instrukcję. Jeśli tego nie zrobisz, Twoje konto zostanie dezaktywowane dopiero po wygaśnięciu pakietu.

W każdej chwili możesz do nas wrócić i aktywować konto w Playerze na ten sam adres e-mail.

Jeśli chcesz zarządzać swoimi danymi osobowymi, przejdź do polityki prywatności.

UWAGA! jeśli chcesz wstrzymać płatności odnawialne za Twój pakiet, TUTAJ dowiesz się, jak to zrobić. 

Czy ta odpowiedź była pomocna?
Przekaż nam informacje jak możemy ulepszyć ten artykuł:
78% osób uznało odpowiedź za pomocną.
Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się z nami