Wyszukiwanie po tagu: wykup dostęp

  • Otrzymałem komunikat "Wykup dostęp".

    Jeżeli otrzymałeś komunikat "Wykup dostęp" oznacza to, że wybrany przez Ciebie materiał dostępny jest w płatnej ofercie, czyli po wykupieniu pakietu. Masz wykupiony pakiet, ale w dalszym ciągu widzisz komunikat o konieczności wykupienia dostępu? Odśwież przeglądarkę i upewnij się, że jesteś zalogowany. W dalszym ciągu nie możesz obejrzeć wybranego materiału? Skontaktuj się ...

  • Komunikat „Zarządzaj subskrypcją na www.player.pl”

    Komunikat  „Zarządzaj subskrypcją na www.player.pl” oznacza, że wybrany przez Ciebie materiał dostępny jest w płatnej ofercie player+, czyli po wykupieniu pakietu. Zakup pakietów możliwy jest wyłącznie za pośrednictwem przeglądarki internetowej. (na chwilę obecną nie ma możliwość aktywacji pakietu przez aplikację mobilną i smart tv)  Ile kosztuje pakiet?  Aktywacja pakietu START to tylko 10 ...